Αστυνομία-Στρατός-Εκκλησία?

Η αστυνομία θα μείνει ως έχει σήμερα στο μεταβατικό στάδιο. Όταν τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους, με το νέο σύστημα θα φανεί πόσοι αστυνομικοί θα χρειάζονται και ποιος θα είναι ο ρόλος τους μέσα στις καινούργιες ανάγκες που θα δημιουργηθούν με το νέο σύστημα.
Με τον Στρατό ισχύουν περίπου τα ίδια όπως και με την Αστυνομία. Για να μειωθεί ο Στρατός, πρέπει να εδραιωθεί παγκόσμια το σύστημα, έτσι που όλοι οι λαοί να μην έχουν εδαφικές διαφορές, ώστε στη συνέχεια να καταργηθεί ο στρατός. Ο σημερινός ΟΗΕ, όχι με το ρόλο που παίζει σήμερα, θα λειτουργεί σαν μία πολυεθνική δύναμη για να επιβάλλει την τάξη όπου χρειάζεται.
Όσον αφορά στην Εκκλησία θα υπάρχει ανεξιθρησκία. Τη συντήρηση των εκκλησιών θα έχει ο δήμος και οι κληρικοί όπως όλος ο κόσμος θα κάνουν τη δουλειά τους. Όλα αυτά θα γίνουν με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και την αντίληψη για τη ζωή.

1 σχόλιο:

  1. Προλετάριο δηλαδή προτείνεις έτσι?
    Ο συνδικαλισμός των ενόπλων δυνάμεων είναι η έσχατη προδοσία διοτί δεν θα μπορει να διασφαλίσει την τάξη και την οργανωση τών.
    Γιατί σας ποιάνει ανεμοβλογιά οταν ακούτε την λέξη έθνος η οτιδηποτε σχετίζετε μέ την Ελλάδα και θέλετε να είστε πάντα οι αντίθετοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή